Προβολή ταινίας “The Social Dilemma”

 

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, στις 20.00, στην ταράτσα του The Cube Athens παρακολουθούμε και συζητάμε την αμφιλεγόμενη ταινία του Netflix, "The Social Dilemma". Οι "ειδικοί" πίσω από τις μεγάλες εταιρίες όπως το Facebook και το Google εξηγούν πως λειτουργούν οι αλγόριθμοι των social media και μας δείχνουν το δρόμο για την ισορροπημένη χρήση. Ποιοί προβληματισμοί προκύπτουν σε σχέση με την ασφάλεια μας; Επιλέγουμε τελικά τι βλέπουμε; Είμαστε προϊόντα ή χρήστες;
  • Έλα να την παρακολουθήσουμε και να την συζητήσουμε! Μαζί την ταινία θα προβληθούν και 2 σχετικά mini-clips: "The Discrimination Dilemma" & "The Democracy Dilemma".
  • Η ταινία θα προβληθεί στην ταράτσα του "The Cube Athens" (Αιόλου 73, Μοναστηράκι), με θέα την Ακρόπολη και την φωτισμένη Αθήνα. Θα προβληθεί στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους.

  • Δες το trailer εδώ:

    .

Η είσοδος είναι δωρεάν, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Αν δεν έρθετε, παρακαλούμε ενημερώστε μας καθώς λόγω του Covid-19 οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον αλλά οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί!

Παρόλαυτα, αν θέλεις να μαθαίνεις πριν από όλους τα events μας, κάνε εγγραφή στο newsletter μας εδώ: