ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ


Ζήσε την εμπειρία της αποσύνδεσης!

Έχεις κουραστεί από τις συνεχείς ειδοποιήσεις, τα μηνύματα, τις κλήσεις και να περνάς τον χρόνο σου μπροστά από κάποια οθόνη; Δοκίμασε να συμμετέχεις σε μια από τις offline εμπειρίες που έχουμε δημιουργήσει και να αποσυνδεθείς για λίγες ώρες ή μέρες από όλα όσα σου τραβούν την προσοχή καθημερινά και θα νιώσεις την διαφορά!

Τι κάνουμε όσο είμαστε offline; 

Χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε, περνάμε χρόνο για τον εαυτό μας, γνωρίζουμε νέους ανθρώπους, μαθαίνουμε νέα
πράγματα, διασκεδάζουμε και περνάμε καλά!

Σε ποιούς απευθύνονται οι εμπειρίες;

Οι εμπειρίες μας απευθύνονται σε όποιον έχει την ανάγκη να κλείσει το κινητό του για λίγο (ή περισσότερο!) και να πάρει μέρος σε ευχάριστες δραστηριότητες, αρκεί να είναι άνω των 18 ετών (εκτός αν αναγράφεται
στην περιγραφή της εμπειρίας κάτι διαφορετικό). Οι εμπειρίες προσαρμόζονται και στις ανάγκες εταιριών, για εργαζόμενους που περνούν πολλές ώρες μπροστά από τις οθόνες, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα εργαλεία για επιχειρήσεις.


Ζήσε μια μοναδική offline εμπειρία

Μείωσε το χρόνο που περνάς online

Γνώρισε νέους ανθρώπους


Digital Detox Experiences

Αποσυνδέσου για λίγες ώρες από όσα σου τραβούν την προσοχή καθημερινά, χαλάρωσε και λάβε μέρος σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, γνωρίζοντας τα οφέλη της αποσύνδεσης!

Digital Detox Retreats

Ένα Retreat αποσύνδεσης μιας ή περισσότερων ημερών στη φύση, με offline δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να αξιολογήσεις την σχέση σου με τον ψηφιακό κόσμο!

Digital Detox Business

Ένα Digital Wellness σεμινάριο για επιχειρήσεις με χρήση επιστημονικών, εκπαιδευτικών εργαλείων, με στόχο την καλύτερη συγκέντρωση, απόδοση και διάθεση των εργαζομένων.

Είπαν για εμάς

Μου χάρισε την απαραίτητη “παύση” από τον ψηφιακό χώρο και χρόνο -που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι χρειαζόμουν-, καθώς και πολύ χρήσιμες συμβουλές και εύκολα εργαλεία για την καθημερινότητά μου, προκειμένου να μετριάσω τον χρόνο μου ανάμεσα στον πραγματικό και τον ψηφιακό κόσμο!
Σας ευχαριστώ πολύ!!! 🙂 🙂 🙂 Το συστήνω ανεπιφύλακτα! (Συμμετείχε στο μονοήμερο Retreat)
Εύη Κ.
Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και με βοήθησε πολύ!
Μερικές φορές χρειάζεται κάποιος να σου δείξει τον τρόπο για να συνειδητοποιήσεις όλα αυτά που κάνεις στην καθημερινότητά σου και σου παίρνουν χρόνο από την πραγματική ζωή.
(Συμμετείχε στο μονοήμερο Retreat)
Γιάννης Κ.

Αυτό το σεμινάριο είναι μια πολύ καλή αρχή για να συνειδητοποιήσουμε και να εξετάσουμε τη σχέση μας με την τεχνολογία, την οθόνη, το κινητό. Εχει άμεσα αποτελέσματα, δίνει πρακτικές λύσεις, δεν κουνάει το δάχτυλο.
(Συμμετείχε στο μονοήμερο Retreat)

Μίνα Ν.