ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Ζήσε την εμπειρία της αποσύνδεσης!

Παρέχουμε βιωματικά workshops όπου οι συμμετέχοντες είναι offline καθ' όλη την διάρκειά τους με στόχο να αποκτήσουν μια ισορροπημένη σχέση με τον ψηφιακό κόσμο.


Υπάρχουν δύο τύποι εμπειριών:

Το Workshop που διαρκεί μια ημέρα και το ολιγοήμερο Retreat αποσύνδεσης, που πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ή προσαρμόζονται στις ανάγκες εταιριών.


Πώς είναι η offline ζωή για κάποιες ώρες ή ημέρες;

Κατά τη διάρκεια των εμπειριών, οι συμμετέχοντες βιώνουν την απόλυτη εμπειρία αποσύνδεσης. Είναι πλήρως αποσυνδεδεμένοι από τον ψηφιακό κόσμο και εφαρμόζουν πρακτικές & βιωματικές ασκήσεις, έρχονται σε επαφή με το mindfulness, την δημιουργία (making) και την φύση, γνωρίζονται, χαλαρώνουν και περνούν καλά! Ο στόχος είναι να αξιολογήσουν τον χρόνο που περνούν online και να μάθουν τον τρόπο να εφαρμόζουν την ισορροπημένη χρήση στην καθημερινότητά τους.

Οι εμπειρίες προσαρμόζονται και στις ανάγκες εταιριών, για εργαζόμενους που περνούν πολλές ώρες μπροστά από τις οθόνες, εφαρμόζοντας εξειδικευμένα εργαλεία για επιχειρήσεις.

Αν επιθυμείς να:

Ζήσεις μια μοναδική offline εμπειρία
Αξιολογήσεις & να μειώσεις το χρόνο που περνάς online
Μάθεις πως μπορείς να είσαι συνειδητά online όποτε εσύ το επιθυμείς
Γνωρίσεις νέους ανθρώπους
Χαλαρώσεις και να περάσεις καλά
Βελτιώσεις την καθημερινότητά σου

Σε περιμένουμε!

Digital Detox Workshop

Ζήσε την εμπειρία να αποσυνδεθείς για μια (σχεδόν) ημέρα ώστε να γνωρίσεις και να απολαύσεις τα οφέλη της αποσύνδεσης, να ζήσεις το δικό σου Digital Detox και να περάσεις καλά!

Digital Detox Retreat

Ένα Retreat αποσύνδεσης δύο ημερών στη φύση, με εκπαιδευτικές και χαλαρωτικές offline δραστηριότητες για να αποκτήσεις ευεξία στην ψηφιακή ζωή!

Digital Detox Business

Ένα Digital Wellness σεμινάριο για επιχειρήσεις με χρήση επιστημονικών, εκπαιδευτικών εργαλείων, με στόχο την καλύτερη συγκέντρωση, απόδοση και διάθεση των εργαζομένων.Είπαν για εμάς

Μου χάρισε την απαραίτητη “παύση” από τον ψηφιακό χώρο και χρόνο -που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι χρειαζόμουν-, καθώς και πολύ χρήσιμες συμβουλές και εύκολα εργαλεία για την καθημερινότητά μου, προκειμένου να μετριάσω τον χρόνο μου ανάμεσα στον πραγματικό και τον ψηφιακό κόσμο!
Σας ευχαριστώ πολύ!!! 🙂 🙂 🙂 Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Εύη Κ.
Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και με βοήθησε πολύ!
Μερικές φορές χρειάζεται κάποιος να σου δείξει τον τρόπο για να συνειδητοποιήσεις όλα αυτά που κάνεις στην καθημερινότητά σου και σου παίρνουν χρόνο από την πραγματική ζωή.
Γιάννης Κ.

Αυτό το σεμινάριο είναι μια πολύ καλή αρχή για να συνειδητοποιήσουμε και να εξετάσουμε τη σχέση μας με την τεχνολογία, την οθόνη, το κινητό. Εχει άμεσα αποτελέσματα, δίνει πρακτικές λύσεις, δεν κουνάει το δάχτυλο.

Μίνα Ν.