Πολιτική απορρήτου- Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η περιήγηση και η χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου www.digitaldetox.gr, ιδιοκτησίας της επιχείρησης “Flow & Grow” (www.flowandgrow.gr), εφεξής «Εμείς» ή «Μας»,  προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του επισκέπτη των κάτωθι Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής Πολιτική Απορρήτου) του παρόντος ιστοτόπου.

Μέσω αυτής της σελίδας (Πολιτική Απορρήτου) πληροφορείστε σχετικά με τις πληροφορίες που δεχόμαστε από εσάς και πώς τις διαχειριζόμαστε. Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τα περιεχόμενα αυτής της σελίδας, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της ηλεκτρονικής σελίδας. Αν δεν συμφωνεί με αυτές τις πληροφορίες οφείλει να εγκαταλείψει άμεσα την ηλεκτρονική σελίδα και να μην κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται σε αυτή.

Αν είστε κάτω από 18 ετών, θα χρειαστεί να έχετε την συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου. Οι όροι αυτοί μπορεί να αναθεωρούνται περιοδικώς σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Συνιστούμε στον επισκέπτη/χρήστη να ελέγχει περιστασιακά την ιστοσελίδα μας για τυχόν αλλαγές τους. Η χρήση του ιστοτόπου συνεπάγεται επίσης την ανεπιφύλακτη αποδοχή των αλλαγών αυτών εκ μέρους του χρήστη.

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπός μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

  1. Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε και γιατί

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

1) Παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου αυτοματοποιημένα

Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics για να παρακολουθήσουμε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να αναλύσουμε το κοινό που επισκέπτεται τη σελίδα μας, να κατανοήσουμε πως την βρίσκουν στο διαδίκτυο και πως κινείται στον ιστότοπο. Η Google Analytics συγκεντρώνει πληροφορίες για τη γεωγραφική θέση, τη συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης και την IP σας για λόγους ταυτοποίησης, αλλά δεν μας ανακοινώνει αυτές τις πληροφορίες. Η Google είναι ένα τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων που είναι συμβατός με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Η Google χρησιμοποιεί και cookies. Πρόκειται για cookies καταγραφής απόδοσης που συλλέγουν ανώνυμες πληροφορίες για τη χρήση του ιστότοπου μας. Μας παρέχουν πληροφορίες βελτιστοποίησης του ιστοτόπου και συγκεκριμένα, σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών που χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης και πώς κινήθηκαν μέσα στον ιστότοπο. Οι παραπάνω πληροφορίες είναι ανώνυμες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Συλλέγονται από την Google, σύμφωνα με τη δική της πολιτική απορρήτου (μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://support.google.com/analytics/answer/6004245).

2) Από τις φόρμες επικοινωνίας και τη λήψη email/newsletter

Τα στοιχεία που συλλέγουμε από φόρμες επικοινωνίας, δηλώσεις ενδιαφέροντος/συμμετοχής και λήψη email δεν μοιράζονται με τρίτους φορείς επεξεργασίας δεδομένων. Τα δεδομένα φτάνουν σε εμάς με τη χρήση πρωτοκόλλων SMTP τα οποία προστατεύονται από πρωτόκολλα ασφαλείας TLS και SSL, συνεπώς αποκρυπτογραφούνται πριν αποσταλούν. Τα στοιχεία που κοινοποιούνται (email, όνομα, τηλέφωνο, εταιρία), δεν κοινοποιούνται σε τρίτους. Η αποστολή των ενημερωτικών δελτίων (newsletter) πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα και περιλαμβάνει τα νέα της κοινότητας, συμβουλές και ιδέες. Η διαγραφή από το newsletter γίνεται εύκολα καθώς υπάρχει η αντίστοιχη ένδειξη στο τέλος κάθε ενημερωτικού δελτίου. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται μέσω των φορμών επικοινωνίας του ιστοτόπου, χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία μαζί σας και την ενημέρωση μέσω ενημερωτικών δελτίων για τις δράσεις μας.

Δεν θα ζητήσουμε ποτέ την παροχή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και πληροφορίες που δεν είναι απαραίτητα για την εύρυθμη παροχή των υπηρεσιών, για παράδειγμα μπορεί να ζητηθούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για την ταυτοποίηση των συμμετεχόντων και ενημερωτικών ερωτήσεων σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών από εμάς.

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα που χρειάζονται για να μην υπάρχει πρόσβαση στα δεδομένα σας από τρίτους. Τα δεδομένα σας δεν μοιράζονται από εμάς με τρίτους. Έχουμε λάβει κάθε μέτρο για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριών σας, σε περίπτωση παραβίασης τους, θα ενημερώσουμε εσάς και τις αρμόδιες αρχές το συντομότερο δυνατό αν οι πληροφορίες σε αναγνωρίσιμη μορφή έχουν κλαπεί.

Τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, πέραν των όσων αναγράφονται ανωτέρω, είναι τα εξής: η πρόσβαση, η διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων σας.

3) Από τα cookies του ιστοτόπου- αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Πολιτική cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της λειτουργικότητας της σελίδας, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών ή την παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών μέσω τρίτων (third party cookies). Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας αποθηκεύονται κάποιες πληροφορίες για εσάς μέσω των cookies. Λαμβάνουμε πληροφορίες για τον τύπο του συστήματος που χρησιμοποιείτε για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Ενώ συλλέγουμε και τον αριθμό των ανθρώπων που επισκέπτονται την σελίδα μας για στατιστικούς σκοπούς. Τι είναι τα Cookies; Πρόκειται για μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στον browser (περιηγητή) που χρησιμοποιείτε στις ψηφιακές συσκευές σας. Σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δεν έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας. Ο σκοπός τους είναι να βοηθήσουν στην αναγνώριση και την βελτιστοποίηση. Μπορείτε να τα διαγράψετε μέσα από το browser σας. Ποια Cookies χρησιμοποιούμε; Χρησιμοποιούμε cookies για την λειτουργικότητα του site μας, ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης αλλά και στατιστικά cookies που βοηθούν στην μέτρηση της επισκεψιμότητας στην σελίδα μας.

Μπορείτε ελεύθερα να ανακαλέσετε εγγράφως οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Αυτό συνεπάγεται ότι όλες οι πληροφορίες που έχετε δώσει σε εμάς θα διαγραφούν το συντομότερο και ότι εφεξής δε θα έχετε δυνατότητα χρήσης των υπηρεσιών μας. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους μας δε λογίζεται ως συστηματική ή/και μεγάλης κλίμακας ή/και ικανή να επιφέρει υψηλό κίνδυνο για τα δικαιώματα των ατόμων, συνεπώς δεν απαιτείται δεν απαιτείται εκτίμηση επιπτώσεων (αντίκτυπου) της επεξεργασίας (Data protection impact assessment) ούτε υποχρεούται να προβεί σε προηγούμενη διαβούλευση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών  σας δεδομένων είναι η Flow & Grow, η συλλογή και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Γενικοί Όροι Χρήσης

Σύμφωνα με την νομοθεσία για την Προστασία του Καταναλωτή οφείλουμε να ενημερώνουμε τους υποψήφιους πελάτες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών που προσφέρουμε, την τιμή, τους φόρους, τον τρόπο πληρωμής και παράδοσης και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Παρέχουμε μέσα από την ιστοσελίδα www.digitaldetox.gr ιδέες και συμβουλές για την ψηφιακή ευεξία και υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα/ επιμορφωτικά σεμινάρια. Οι πληροφορίες (ιδέες και συμβουλές) παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες της σελίδας μας, ανεξάρτητα αν έχουν κάνει χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται επί πληρωμή από την ιστοσελίδα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την εγκυρότητα, την ορθότητα και την επιστημονική τεκμηρίωση των αναρτημένων πληροφοριών (εκτός αναγράφεται στην περιγραφή τους) και οι πληροφορίες έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης αναλαμβάνει ο ίδιος την αποκλειστική ευθύνη για την υλοποίηση κάθε πληροφορίας & συμβουλής που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα μας, κατά την κρίση του και χωρίς να αξιώσει οποιαδήποτε μορφή αποζημίωσης από εμάς.

To περιεχόμενο του www.digitaldetox.gr (τα κείμενα, τα άρθρα, οι φωτογραφίες κλπ) αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία μας. Συνεπώς , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του, μετάδοση, πώληση, αναδημοσίευση, φόρτωση, τροποποίηση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου (τμηματικά ή περιληπτικά), χωρίς την έγγραφη συγκατάθεσή μας.

Επικοινωνία

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου & τους Όρους Χρήσης ή για να ενημερωθείτε για τις πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας και σας αφορούν, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@digitaldetox.gr ή στο 694 3533 256. Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και τις σχετικές διατάξεις του Ευρωπαικού και Διεθνούς Δικαίου. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Οι χρήστες της ιστοσελίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.